,

FlyFishRC Volador II VD5 O3 Deadcat FPV T700 Frame Kit

1690,00  s DPH

FlyFishRC Volador II VD5 O3 Deadcat FPV T700 Frame Kit je již druhá verze tohoto 5” rámu, která byla vylepšená díky četným návrhům a zpětné vazbě od uživatelů a testerů verze V1. Rám Volador II si zachovává vysokou kompatibilitu a jednoduchý konstrukční design, přičemž je vybavený potřebným příslušenstvím pro snadnou, pohodlnou a přehlednou montáž. Tento rám Volador II VD5 je v konfiguraci Deadcat, při které nejsou vrtule v zorném poli kamery a je kompatibilní s řadou analogových i HD systémů na trhu.

Odkaz na web výrobce, PDF manuál, Náhradní díly

Katalogové číslo: - Kategorie: ,

Rám je vybaven také silikonovou tlumící vložkou speciálně navrženou pro instalaci kamery DJI O3 Air Unit, která eliminuje jakékoli možné chvění ve vašem DVR, a zároveň je kompatibilní i s jinými kamerami formátu 19 mm/20 mm. Díky nezávisle odnímatelným ramenům a těsně přiléhajícímu konstrukčnímu designu se minimalizuje rezonance rámu. Vysoce kvalitní TPU díly jsou chytře navrženy pro integrovanou a čistou instalaci. Se stavbou rámu budete jistě maximálně spokojeni, protože Volador II je jediný rám na trhu, který umožňuje mít stavby s nejčistším vzhledem.

Rám je vyroben z vysoce pevnostních částí z CNC hliníkové slitiny a nejkvalitnějších T700 uhlíkových vláken, s velmi hladkým povrchem a jednotně zkosenými hranami. Přepracovaný bateriový polštářek s přidanou mřížkou má nyní ještě lepší protiskluzový efekt a používá silnější lepidlo. Konektor XT60 integrovaný na konci rámu eliminuje pravděpodobnost poškození napájecího vodiče baterie vrtulemi při havárii a umožňuje snadné připojení baterie jednou rukou. Rám je dodáván s veškerým příslušenstvím potřebným pro analogové i HD sestavy.

Velké úsilí bylo věnováno TPU dílům, které dokonale pasují na rám, zlepšují celkovou odolnost rámu a vypadají velmi hladce… no a barevná varianta rámu Tropical Mix je prostě úžasná!

Videonávod na sestavení rámu:

 

Specifikace rámu VD5:

Tloušťka ramen: 6mm
Tloušťka horní desky: 2.5mm
Tloušťka středové desky: 2.5mm
Tloušťka spodní desky: 2.5mm
Tloušťka sředového dílu: 5mm
Maximální velikost vrtulí: 5~5.1″
Typ materiálu: karbon T700 a hliníková slitina 7075
Rozměry pro FPV kameru: 19mm/20mm
Váha: 186.4g (včetně 3D TPU výtisků)
Barva: Černá / Tropical Mix
Celkové rozměry: 190mm x 136mm
Diagonální rozteč motorů: 225mm
Montážní díry pro stack: 20mm x 20mm / 30.5mm x 30.5mm (šrouby M3)
Montážní díry pro VTX: 20mm x 20mm / 25.5mm x 25.5mm (šrouby M2)

Výrobce

FlyFishRC

Barva

Černá, Tropical Mix

Nákupní košík
Přejít nahoru